Συνεργείο


 

Το εξουσιοδοτημένο συνεργείο Στάθης Δημήτριος HONDA MITSUBISHI βρίσκεται στη Χρυσαυγή Λαγκαδά σε  ένα σύγχρονo συγκρότημα 1.300 τ.μ. μέσα στο οποίο στεγάζονται:

 

 • Συνεργείο 
 • Τμήμα εγκατάστασης υγραερίου κ service
 • Φανοβαφείο
 • Ελαστικά
 • Έκθεση νέων κ μεταχειρισμένων αυτοκινήτων
 • Επισκευές
 • Τμήμα ανταλλακτικών

 

 

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο απο το 1991 και επίσημα ως αντιπροσωπεία Honda Mitsubishi από το 2009.Μέσα απ την μακροχρόνια εμπειρία προέκυψε η απόλυτη εξειδίκευση.Με τη χρήση σύγχρονων μηχανημάτων αναλαμβάνουμε κάθε βλάβη Honda Mitsubishi καθώς και παντώς τύπου αυτοκινήτου,στις καλύτερες τιμές τις αγοράς!

Το προσωπικό μας πληρεί τις υψηλότερες προδιαγραφές και πτυχία που απαιτούν τόσο η HONDA όσο και η MITSUBISHI ακολουθώντας επίσης όλες τις μετεκπαιδεύσεις και σεμινάρια που ανακοινώνονται απ τον εισαγωγέα.Το υψηλό επίπεδο κατάρτισης μαζί με τη χρήση γνήσιων ανταλλακτικών ,εγγυάται τη σωστή συντήρηση και μακροζωία του οχήματος σας.Ειδικές εκπτώσεις για τους πελάτες μας και εγγυήσεις σε κάθε ανταλλακτικό που τοποθετούμε.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ

  1. Παρέχουμε αυτοκίνητο εξυπηρέτησης πελατών σε περίπτωση που πρέπει να αφήσετε το αυτοκίνητο σας περισσότερο απ το αναμενόμενο.
  2. Ύπαρξη άνετου χώρου υποδοχής-αναμονής με Internet,TV και καφέ
  3. Κλείστε τηλεφωνικά ραντεβού για το service του αυτοκινήτου σας για τη μέρα και ώρα που σας βολεύει και γλιτώστε την αναμονή
  4. Δυνατότητα μεταφοράς του αυτοκινήτου σας στο συνεργείο μας (με την αντίστοιχη χρέωση στο συνεργαζόμενο μεταφορέα) στο τηλέφωνο 6945 29 22 29.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Είτε τοις μετρητοίς είτε με κάρτα (POS).

 


Έλεγχος
Απορίες για το service
Service-Ανταλλακτικά


Βρείτε μας

Χρυσαυγή, Λαγκαδάς ΤΚ 57200

Θεσσαλονίκη


Τηλ. 23940 25477

Κιν. 6977214835

Fax 23940 20055

Ακολουθήστε μας

Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι

partners
Login-iconLogin