Honda-Mitsubishi

 Mitsubishi service

 Η εταιρεία Στάθης Δημήτριος εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος Honda-Mitsubishi , σας καλωσορίζει στην επίσημη ιστοσελίδα της και σας καλεί να τη γνωρίσετε επωφελούμενοι από τις αξεπέραστες προσφορές της. 

Βασική μας προτεραιότητα είναι να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Για το λόγο αυτό τα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία Service της Honda-Mitsubishi διαθέτουν πλήρως εκπαιδευμένους και καταρτισμένους τεχνικούς, οι οποίοι χρησιμοποιούν μόνο γνήσια ανταλλακτικά Honda-Mitsubishi για τη συντήρηση του οχήματός σας. Προσφέρουμε επίσης εξαιρετική φροντίδα, σε συμφέρουσα τιμή, καθόλη τη διάρκεια ζωής του.

Η εταιρεία βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας παρέχει τις ακόλουθες υπηρεσίες :

  • Εξουσιοδοτημένο Service HONDA-MITSUBISHI
  • Παροχή όλης της γκάμας ανταλλακτικών και αξεσουάρ για το όχημά σας ανεξαρτήτου μάρκας και σε φιλικές τιμές.
  • Τοποθέτηση και Service Συστημάτων Υγραεριοκίνησης LPG Tech και BRC σε όλους τους τύπους αυτοκινήτων.
  • Υπηρεσίες Φανοποιείου
    
    

honda service


Προσφορές


 

Το ετήσιο sevice περιλαμβάνει:

 1. Δωρεάν έλεγχο 25 σημείων
 2. Αλλαγή φίλτρου αέρος
 3. Αλλαγή φίλτρου καμπίνας
 4. Αλλαγή φίλτρου λαδιού
 5. Έλεγχο φρένων
 6. Αλλαγή λαδιών
 7. Έλεγχο aircondition
 8. Έλεγχο φώτα
 9. Ηλεκτρονική διάγνωση

                         

 

                  ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΕΡΟΣΑΚΩΝ  HONDA

 

 Για περισσότερες πληροφορίες πάνω στην ανάκληση της HONDA για τους αερόσακους ενημερωθείτε και ελέγξτε αν εκκρεμεί και για το όχημα σας. Αν ναι  επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες.

                               

                                                                                             ΑΝΑΚΛΗΣΗ (RECALL) HONDA      


Συνεργείο


 

Το εξουσιοδοτημένο συνεργείο Στάθης Δημήτριος HONDA MITSUBISHI βρίσκεται στη Χρυσαυγή Λαγκαδά σε  ένα σύγχρονo συγκρότημα 1.300 τ.μ. μέσα στο οποίο στεγάζονται:

 

 • Συνεργείο 
 • Τμήμα εγκατάστασης υγραερίου κ service
 • Φανοβαφείο
 • Ελαστικά
 • Έκθεση νέων κ μεταχειρισμένων αυτοκινήτων
 • Επισκευές
 • Τμήμα ανταλλακτικών

 

 

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο απο το 1991 και επίσημα ως αντιπροσωπεία Honda Mitsubishi από το 2009.Μέσα απ την μακροχρόνια εμπειρία προέκυψε η απόλυτη εξειδίκευση.Με τη χρήση σύγχρονων μηχανημάτων αναλαμβάνουμε κάθε βλάβη Honda Mitsubishi καθώς και παντώς τύπου αυτοκινήτου,στις καλύτερες τιμές τις αγοράς!

Το προσωπικό μας πληρεί τις υψηλότερες προδιαγραφές και πτυχία που απαιτούν τόσο η HONDA όσο και η MITSUBISHI ακολουθώντας επίσης όλες τις μετεκπαιδεύσεις και σεμινάρια που ανακοινώνονται απ τον εισαγωγέα.Το υψηλό επίπεδο κατάρτισης μαζί με τη χρήση γνήσιων ανταλλακτικών ,εγγυάται τη σωστή συντήρηση και μακροζωία του οχήματος σας.Ειδικές εκπτώσεις για τους πελάτες μας και εγγυήσεις σε κάθε ανταλλακτικό που τοποθετούμε.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ

  1. Παρέχουμε αυτοκίνητο εξυπηρέτησης πελατών σε περίπτωση που πρέπει να αφήσετε το αυτοκίνητο σας περισσότερο απ το αναμενόμενο.
  2. Ύπαρξη άνετου χώρου υποδοχής-αναμονής με Internet,TV και καφέ
  3. Κλείστε τηλεφωνικά ραντεβού για το service του αυτοκινήτου σας για τη μέρα και ώρα που σας βολεύει και γλιτώστε την αναμονή
  4. Δυνατότητα μεταφοράς του αυτοκινήτου σας στο συνεργείο μας (με την αντίστοιχη χρέωση στο συνεργαζόμενο μεταφορέα) στο τηλέφωνο 6945 29 22 29.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Είτε τοις μετρητοίς είτε με κάρτα (POS).

 


Έλεγχος
Απορίες για το service
Service-Ανταλλακτικά

Φανοβαφείο

Στις εγκαταστάσεις μας στεγάζεται υπερσύγχρονο Φανοβαφείο, με 2 φούρνους, καλίμπρα (ηλεκτρονικές), σύγχρονο μετρικό σύστημα, θέσεις προεργασίας βαφής, σύγχρονο χώρο προετοιμασίας χρωμάτων και όλες οι εργασίες γίνονται με χρήση οικολογικών υδατοδιαλυτών χρωμάτων.

Το τμήμα του Φανοβαφείου είναι σχεδιασμένο για να καλύψει κάθε σας ανάγκη όπως :

 • Αφαίρεση βουλιαγμάτων & γρατζουνιών
 • Επισκευές από ατύχημα (σε περίπτωση που αφορά ασφαλιστική αποζημίωση, αναλαμβάνουμε διεκπεραίωση ζημιών από ασφαλιστικές εταιρείες κατόπιν συνεννόησης)
 • Αισθητικές αποκαταστάσεις.
 • Αποκλειστικά και μόνο στην αντιπροσωπεία Στάθης Δημήτριος Honda-Mitsubishi θα βρείτε ΝΕΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΝΙΚΕΛ,τα οποία και μπορείτε να δείτε κάνοντας κλίκ εδώ.

ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΣΤΑΘΗΣ

ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΣΤΑΘΗΣ

ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΣΤΑΘΗΣΕμπιστευθείτε το αυτοκίνητό σας στην επαγγελματική φροντίδα των τεχνικών μας και διατηρήστε την εμφάνισή του όπως την πρώτη μέρα που το αγοράσατε!
Παρέχεται πλήρης υποστήριξη για την άψογη εμφάνιση του αυτοκινήτου σας από την παραμικρή μικροζημιά έως και την πλήρη επαναφορά του μετά από οποιοδήποτε ατύχημα.
Ο τελευταίας τεχνολογίας φούρνος σε συνδυασμό με τα άριστα και οικολογικά υλικά που χρησιμοποιούνται,  εγγυάται το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα μετά από μερική ή ολική βαφή.
Αναλαμβάνουμε,την επισκευή του αυτοκινήτου σας μετά από ατύχημα καθώς και τις όποιες συνδιαλλαγές με τις ασφαλιστικές εταιρείες για την αποπληρωμή της ζημιάς χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση.

Επιπλέον, την αντικατάσταση του σπασμένου παρ μπριζ σας σε απευθείας συνεννόηση με τις ασφαλιστικές εταιρίες χωρίς καμία δική σας εμπλοκή.

ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΣΤΑΘΗΣ

Υγραεριοκίνηση

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος LPGTECH Ελλάδος και Κύπρου.lpgtech stathis 

Η εταιρία μας είναι αντιπρόσωπος των 2 κορυφαίων εταιριών υγραεριοκίνησης στον κόσμο BRC και LPGTECH. Tα πλεονεκτήματά που προσφέρουμε είναι η ανταγωνιστική τιμή των προιόντων, η άμεση εξυπηρέτηση και η άριστη τεχνική υποστήριξη που παρέχουμε σε όλους τους πελάτες και συνεργάτες μας.

 

LPGTECH ΣΤΑΘΗΣ,

Ενημερωθείτε για την υγραεριοκίνηση. Τι είναι ακριβώς; Ποια είναι τα οφέλη, οι μετατροπές, η ασφάλεια και οι πιθανές δυσκολίες. Τι πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τη χρήση, τη συντήρηση αλλά και τον έλεγχο ΚΤΕΟ των αυτοκινήτων με υγραεριοκίνηση.                                               προσφορα υγραεριοκινηση

 


Απόδοση/Συντήρηση
Τι είναι το υγραέριο LPG;
Γιατί να επιλέξετε εμάς;
Πλεονεκτήματα Υγρεαριοκίνησης
Software ρύθμισης
Ασφάλεια υγραεριοκίνησης
Εγγύηση
Ελέγχος εγκατάστασης-ΚΤΕΟ
Μεθοδολογία εγκατάστασης

Επικοινωνία

Χρυσαυγή Λαγκαδά, Θεσσαλονική, TK 572 00

[email protected]

+30 23940 25477

+30 23940 20055

Βρείτε μας στο Facebook


Προβολή Στάθης Δημήτριος σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Όνομα
Επίθετο
Τηλέφωνο
E-mail
Κείμενο

Αποστολή αντιγράφου email στη διεύθυνση :

Πληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-4585C2ED Βρείτε μας

Χρυσαυγή, Λαγκαδάς ΤΚ 57200

Θεσσαλονίκη


Τηλ. 23940 25477

Κιν. 6977214835

Fax 23940 20055

Ακολουθήστε μας

Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι

partners
Login-iconLogin